sprakande färger

Idag har jag ÄNTLIGEN varit ledig och haft sol = litet test av nya objektivet! ♥♥ Ska bli så himla roligt att fota porträtt med detta! Boka mig please? hoho.

för fyra år sedan

Sitter och kollar på gamla bilder och tänkte att det var kul att visa upp! ♥ En salig blandning stilar haha.  Ett jättebra sätt att bevisa för sig själv hur mycket man utvecklats. :) Tyvärr är de flesta porträttbilderna jag tog då (2008-2009) lite för personliga för att lägga upp men ni får se en på fina Hanna!
Har för övrigt alltid tyckt om att fota macro och måste nog säga att jag fortfarande är nöjd med de jag tog då även om jag idag tycker det är roligare och mer intressant när man använder omgivningen mer. 
 

firelands

Igår tog jag och Natalie över en glänta vid vattnet och dekorerade med myggnät och såpbubblor. Vädret var perfekt och absolut ingenting hade kunnat gå bättre. ♥ Eftersom det är en tredjedel av mitt projektarbete så kan jag inte visa något färdigt än men en fågel viskade att det ligger en bild uppe på min facebooksida. ;) Ni får lite behind the scenesbilder såklart! I fall ni inte råkar gå på min skola så lägger jag nog upp hela arbetet här till våren.
 

RSS 2.0